EDİRNE / İPSALA - Yeni karpuzlu Mustafa Gergin Ortaokulu

Ara

Büyük Türk Milletinin birlik ve beraberliğini koruduğu, demokrasiye sahip çıktığı 15 Temmuz'un anlamına özel olarak hazırladığımız gazetemiz yayında!

Görüntülemek için TIKLAYINIZ

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz. Belediye Düğün Salonunda yapılan törenle Ulu Önderimizi saygıyla andık.

Kas

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..

Cumhuriyet'imizin 100.yilini Yenikarpuzlu İlkokulu öğrencilerimiz ile beraber büyük bir coşkuyla, gururla kutladık.Belediye düğün salonunda gerçekleşen bayram törenimizde yapılan gösteriler misafirlerimize güzel bir seyir zevki tattirdi. Bayram töreninde görev alan öğrencilerimizi,emek veren tüm öğretmenlerimizi, personelimizi gönülden kutluyoruz. Bayram töreninde bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız sayın Ufuk Atalay'a, Belediye meclis üyelerimize, Belediye çalişanlarimiza sonsuz teşekkür ediyoruz.

May

Sene boyu okulumuzca yapılan etkinliklerden derlenen aylık bültenler toplu halde yayında...Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..